Η διαδικασία
παραγωγής στο εργαστήριο
ζαχαροπλαστικής

Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής - Catering

Τ ο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής - catering, είναι μια μονάδα παραγωγής ειδών ζαχαροπλαστικής και snack. Το εργαστήριο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και πληροί όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο προδιαγραφές για την ασφαλή και ποιοτική παραγωγή προϊόντων διατροφής.

Οι εργαζόμενοι του εργαστηρίου σε καθημερινή βάση ασχολούνται με την παραγωγή εξαιρετικών εδεσμάτων όπως κρέμες, ρυζόγαλα, κέικ, ντόνατς, γλυκά, κλπ ενώ συχνά αναλαμβάνουν υπηρεσίες catering σε διάφορες εκδηλώσεις.

Η ενέργεια αυτή χρηματοδοτήθηκε από την κοινοτική πρωτοβουλία LEADER + του Υπ. Γεωργίας με 65%, ενώ το σύνολο της επένδυσης ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

ΚΟΙΣΠΕ
Τομέας Ψυχικής Υγείας Δωδεκανήσου.
Ο πρώτος Κοινωνικός Συνεταιρισμός στην Ελλάδα!


Η ιστορία του Κ.Θ.Λ.Σημαντικές στιγμές