κοισπε anakoinoseisΑνακοινώσεις

Επιτυχημένη η εκδήλωση για τα10 χρόνια παρουσίας του ΚοιΣΠΕ

Δημοσιεύτηκε την 20 Νοεμβρίου, 2012

   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11-11-2012, στο δημοτικό κινηματοθέατρο του Λακκιού, η εκδήλωση του ΚοιΣΠΕ Το ΨΥ Δωδεκανήσου για τα 10 χρόνια εναλλακτικής υγειούς επιχειρηματικότητας. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΚΚΕ. Ο συντονισμός της συζήτησης έγινε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Υγείας κ. Γιαννουλάτο Πέτρο και τον εκπρόσωπο του ΚοιΣΠΕ Δωδεκανήσου στην ΠΟ ΚοιΣΠΕ κ. Γκουτίδη Χρήστο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλλιας, ο Διοικητής του ΚΘΛ κ. Δημήτρης Καρανικόλας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος συμπατριωτών μας. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και με τις εισηγήσεις τους οι κύριοι Τιμόθεος Σμυρνιώτης πρ. στέλεχος της ΕΕ, ο κ. Δημήτρης Χατζαντώνης δρ. Οικονομολόγος και ο κ. Δημήτρης Ζιώμας Οικονομολόγος- ερευνητής του ΕΚΚΕ . Σημαντική στιγμή για την εκδήλωση αποτέλεσε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της γεωφυσικής έρευνας που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Ωκεανολογίας) στο βυθό της Λέρου, από τον καθηγητή κ. Γιώργο Παπαθεοδώρου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η νέα δράση του Συνεταιρισμού, το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού "Leros Active" που αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα.

Για εικόνες και συνεντεύξεις από την εκδήλωση μπορείτε να απευθυνθείτε στο web tv του www.aigaio-tv.gr και στο lerosnews.gr


2002-2012 ΚοιΣΠΕ ΤΟ.Ψ.Υ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: 10 Χρόνια εναλλακτικής επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε την 30 Οκτωβρίου, 2012

Το Δ.Σ. του Κοινωνικού Συνεταιρισμού σας προσκαλεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου στην εκδήλωση:

ΚοιΣΠΕ ΤΟ.Ψ.Υ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: 10 Χρόνια εναλλακτικής επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τα δέκα χρόνια παρουσίας και δράσης του πρώτου ΚοιΣΠΕ της χώρας, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί και η νέα δράση του συνεταιρισμού στην κατεύθυνση του εναλλακτικού τουρισμού.


Το μέλι "ΑΡΤΕΜΙΣ" στο e-shop της ActionAid

Δημοσιεύτηκε την 10 Σεπτεμβρίου, 2012

Η Action Aid είναι μια διεθνής μη κυβερνητική αναπτυξιακή οργάνωση για την καταπολέμηση της απόλυτης φτώχειας και ανισότητας. Δουλεύει σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο μαζί με φτωχούς και περιθωριοποιημένους ανθρώπους, για να καταπολεμήσει τη φτώχεια και την αδικία. Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, θέλοντας να στηρίξει τον έλληνα παραγωγό και τα ελληνικά προϊόντα, η Action Aid Hellas  συνεργάζεται με τον ΚοιΣΠΕ ΤοΨΥ Δωδεκανήσου και μέσα από το e-shop της οργάνωσης προωθεί το θυμαρίσιο μέλι "ΑΡΤΕΜΙΣ".

www.actionaid.gr


"Leros, capitale historique de l’économie sociale" - Λέρος, η ιστορική πρωτεύουσα της Κοινωνικής Οικονομίας

Δημοσιεύτηκε την 3 Φεβρουαρίου, 2012

Σημαντική προβολή για τον ΚοιΣΠΕ, και κατ' επέκταση το νησί της Λέρου, αποτελεί το αφιέρωμα της ιστοσελίδας -ηλεκτρονικού περιοδικού- της τοπικής αυτοδιοίκησης (περιφέρειες) της Γαλλίας " Association Des Regions de France"....


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσιεύτηκε την 21 Δεκεμβρίου, 2011

Το ΔΣ και οι εργαζόμενοι του ΚοιΣΠΕ σας εύχονται χρόνια πολλά. Το 2012 να είναι δημιουργικό, παραγωγικό και με υγεία για όλους!!


ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΣΠΕ

Δημοσιεύτηκε την 21 Δεκεμβρίου, 2011

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚοιΣΠΕ ToΨΥ Δωδεκανήσου όπως προέκυψε από τις εκλογές της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου 2011 καθώς και από τη συγκρότηση του σε σώμα στις 7-12-2011 έχει ως:


Ανανέωση ISO22000 για μέλι "ΑΡΤΕΜΙΣ"

Δημοσιεύτηκε την 5 Δεκεμβρίου, 2011

Ανανεώθηκε η πιστοποίηση ISO22000 για την τυποποίσηση του μελιού "ΑΡΤΕΜΙΣ"....


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Δημοσιεύτηκε την 3 Νοεμβρίου, 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείστε στη Γενική Συνέλευση του Κοι.Σ.Π.Ε Το.Ψ.Υ Δωδεκανήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί....