κοισπε anakoinoseisΑνακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Δημοσιεύτηκε την 1 Απριλίου, 2013

Το ΔΣ του ΚοιΣΠΕ καλεί τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στις 9:30 π.μ. στην έδρα του ΚοιΣΠΕ στα Λέπιδα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στις 9:30 π.μ. στον ίδιο χώρο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ανάγνωση των εκθέσεων των πεπραγμένων του Δ.Σ και του Ε.Σ για τον Ισολογισμό-λογαριασμό αποτελεσμάτων χρήσης (1-1-12 έως 31-12-12) και τον προϋπολογισμό 2013.

2. Έγκριση Ισολογισμού-λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσης (1-1-12 έως 31-12-12), προϋπολογισμού 2013.

3. Απαλλαγή μελών Δ.Σ και Ε.Σ από κάθε ευθύνη για την κλεισθείσα χρήση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για την ενημέρωση των μελών στην έδρα του ΚοιΣΠΕ στα Λέπιδα, έχει αναρτηθεί ο ισολογισμός -λογαριασμός αποτελεσμάτων χρήσης (1-1-12 έως 31-12-12).


"Leros Active" εναλλακτικό ταξίδι στην όμορφη Λέρο.

Δημοσιεύτηκε την 1 Φεβρουαρίου, 2013

Το "Leros Active", είναι η νέα  δραστηριότητα του Κοινωνικού Συνεταιρισμού που στόχο έχει να αναδείξει την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και τη φυσική ομορφιά της Λέρου, λειτουργώντας επικουρικά στις ήδη υπάρχουσες τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού, ενισχύοντας έτσι και το κοινωνικό κέρδος. Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού δημιουργήθηκε κυρίως από την ανάγκη κάλυψης των αυξανώμενων αναγκών αλλά και των ξεχωριστών τυπικών προσόντων των εργαζομένων α' κατηγορίας, ενισχύοντας έτσι και το θεραπευτικό κέρδος του Συνεταιρισμού.

Το Γραφείο μας αναλαμβάνει να οργανώσει τις διακοπές σας προτείνοντας υπηρεσίες και δραστηριότητες όπως καταδύσεις, πεζοπορικές διαδρομές, ξεναγήσεις με θέμα την ιστορία, την αρχιτεκτονική, την ψυχιατρική, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές με σκάφος, διαμονή κ.α 

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ηλεκτρονική μας Διεύθυνση: www.lerosactive.com ή στο Facebook: Leros active TRAVEL@DISCOVER


Το μέλι "ΑΡΤΕΜΙΣ" στον Δήμο Aschheim της Γερμανίας.

Δημοσιεύτηκε την 20 Νοεμβρίου, 2012

Στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δήμων Λέρου και Aschheim και ύστερα από την πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του ΚοιΣΠΕ ομάδα πολιτών συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο της Βαυαρικής πόλης, ο Δήμος Αschheim της Γερμανίας προέβει σε παραγγελία ποσότητας μελιού ''ΑΡΤΕΜΙΣ" το οποίο θα προσφέρει ως δώρο την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι φίλοι μας από το Aschheim εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις και τo έργο που γίνεται στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό και δεσμεύτηκαν για συνεργασία τόσο για το μέλι όσο και για το τουριστικό γραφείο  "Leros Active". Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και ήδη το μέλι Λέρου "ΑΡΤΕΜΙΣ" ταξίδεψε στο Aschheim.


Επιτυχημένη η εκδήλωση για τα10 χρόνια παρουσίας του ΚοιΣΠΕ

Δημοσιεύτηκε την 20 Νοεμβρίου, 2012

   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11-11-2012, στο δημοτικό κινηματοθέατρο του Λακκιού, η εκδήλωση του ΚοιΣΠΕ Το ΨΥ Δωδεκανήσου για τα 10 χρόνια εναλλακτικής υγειούς επιχειρηματικότητας. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΚΚΕ. Ο συντονισμός της συζήτησης έγινε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Υγείας κ. Γιαννουλάτο Πέτρο και τον εκπρόσωπο του ΚοιΣΠΕ Δωδεκανήσου στην ΠΟ ΚοιΣΠΕ κ. Γκουτίδη Χρήστο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλλιας, ο Διοικητής του ΚΘΛ κ. Δημήτρης Καρανικόλας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος συμπατριωτών μας. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και με τις εισηγήσεις τους οι κύριοι Τιμόθεος Σμυρνιώτης πρ. στέλεχος της ΕΕ, ο κ. Δημήτρης Χατζαντώνης δρ. Οικονομολόγος και ο κ. Δημήτρης Ζιώμας Οικονομολόγος- ερευνητής του ΕΚΚΕ . Σημαντική στιγμή για την εκδήλωση αποτέλεσε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της γεωφυσικής έρευνας που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Ωκεανολογίας) στο βυθό της Λέρου, από τον καθηγητή κ. Γιώργο Παπαθεοδώρου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η νέα δράση του Συνεταιρισμού, το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού "Leros Active" που αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα.

Για εικόνες και συνεντεύξεις από την εκδήλωση μπορείτε να απευθυνθείτε στο web tv του www.aigaio-tv.gr και στο lerosnews.gr


2002-2012 ΚοιΣΠΕ ΤΟ.Ψ.Υ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: 10 Χρόνια εναλλακτικής επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε την 30 Οκτωβρίου, 2012

Το Δ.Σ. του Κοινωνικού Συνεταιρισμού σας προσκαλεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου στην εκδήλωση:

ΚοιΣΠΕ ΤΟ.Ψ.Υ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: 10 Χρόνια εναλλακτικής επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τα δέκα χρόνια παρουσίας και δράσης του πρώτου ΚοιΣΠΕ της χώρας, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί και η νέα δράση του συνεταιρισμού στην κατεύθυνση του εναλλακτικού τουρισμού.


Το μέλι "ΑΡΤΕΜΙΣ" στο e-shop της ActionAid

Δημοσιεύτηκε την 10 Σεπτεμβρίου, 2012

Η Action Aid είναι μια διεθνής μη κυβερνητική αναπτυξιακή οργάνωση για την καταπολέμηση της απόλυτης φτώχειας και ανισότητας. Δουλεύει σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο μαζί με φτωχούς και περιθωριοποιημένους ανθρώπους, για να καταπολεμήσει τη φτώχεια και την αδικία. Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, θέλοντας να στηρίξει τον έλληνα παραγωγό και τα ελληνικά προϊόντα, η Action Aid Hellas  συνεργάζεται με τον ΚοιΣΠΕ ΤοΨΥ Δωδεκανήσου και μέσα από το e-shop της οργάνωσης προωθεί το θυμαρίσιο μέλι "ΑΡΤΕΜΙΣ".

www.actionaid.gr


"Leros, capitale historique de l’économie sociale" - Λέρος, η ιστορική πρωτεύουσα της Κοινωνικής Οικονομίας

Δημοσιεύτηκε την 3 Φεβρουαρίου, 2012

Σημαντική προβολή για τον ΚοιΣΠΕ, και κατ' επέκταση το νησί της Λέρου, αποτελεί το αφιέρωμα της ιστοσελίδας -ηλεκτρονικού περιοδικού- της τοπικής αυτοδιοίκησης (περιφέρειες) της Γαλλίας " Association Des Regions de France"....


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσιεύτηκε την 21 Δεκεμβρίου, 2011

Το ΔΣ και οι εργαζόμενοι του ΚοιΣΠΕ σας εύχονται χρόνια πολλά. Το 2012 να είναι δημιουργικό, παραγωγικό και με υγεία για όλους!!