κοισπε anakoinoseisΑνακοινώσεις

Σημαντική διάκριση για τον ΚοιΣΠΕ

Δημοσιεύτηκε την 23 Οκτωβρίου, 2014

Μία σημαντική διάκριση για τον ΚοιΣΠΕ έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες, αφού προκρίθηκε στην τελική φάση αξιολόγησης για το διαγωνισμό βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας (Social Business Excellence Awards) που τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Η ανακοίνωση και βράβευση των νικητών θα γίνει στο 2ο Συνέδριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα " Επιχειρώντας αλλιώς" το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3-11-2014, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα: www.social-business-awards.gr


Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Δημοσιεύτηκε την 23 Οκτωβρίου, 2014

Καλείστε στη Γενική Συνέλευση του ΚοιΣΠΕ Το ΨΥ Δωδεκανήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 31η Οκτωβρίου 2014 και ημέρα Παρασκευή στις 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΚοιΣΠΕ στα Λέπιδα. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την 7η Νοεμβρίου 2014 και ημέρα Παρασκευή στις 10:00 στον ίδιο χώρο. Σε νέα περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί οριστικά την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 στις 10:00 στον ίδιο χώρο. 

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Eκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

2. Διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου

3. Διενέργεια Εκλογών για ανάδειξη Εκπροσώπων ατην ΠΟΚΟΙΣΠΕ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Α. Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο θα γίνονται δεκτές, στην έδρα του ΚοιΣΠΕ, από Δευτέρα 27 Οκτωβρίου από 8:00 έως 12:00.

B. Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί με το κλείσιμο της κάλπης στις 14:00.     


ΤΟ ΜΕΛΙ ΛΕΡΟΥ "ΑΡΤΕΜΙΣ" ΣΤΗ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ!

Δημοσιεύτηκε την 23 Ιουνίου, 2014

Οι ποδοσφαιριστές της "Bayer 04 Leverkusen" τρώνε μέλι Λέρου "ΑΡΤΕΜΙΣ"!

Πριν λίγες ημέρες, μια ευχάριστη έκπληξη είχαμε για τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό. Συγκεκριμένα, μια μεγάλη ποσότητα μελιού "ΑΡΤΕΜΙΣ" παρήγγειλε και προμηθεύτηκε η θρυλική ομάδα ποδοσφαίρου "Bayer 04 Leverkusen". Ήδη το θυμαρίσιο μέλι Λέρου "ΑΡΤΕΜΙΣ" έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των παικτών και των παραγόντων της γερμανικής ομάδας.

Ευχόμαστε το μέλι μας να δώσει δύναμη και "φτερά" στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να κατακτήσουν το προσεχές πρωτάθλημα Γερμανίας αλλά και το champions league!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Δημοσιεύτηκε την 26 Μαρτίου, 2014

Καλείστε στη Γενική Συνέλευση του ΚοιΣΠΕ Το ΨΥ Δωδεκανήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 στις 9:30πμ στην έδρα του ΚοιΣΠΕ στα Λέπιδα. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 στις 9:30 στον ίδιο χώρο.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάγνωση των εκθέσεων των πεπραγμένων του ΔΣ και του ΕΣ για τον Ισολογισμό-λογαριασμό αποτελεσμάτων χρήσης (1-1-13 έως 31-12-13) και του προϋπολογισμού 2014.

2. Έγκριση Ισολογισμού-λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσης (1-1-13 έως 31-12-13), προϋπολογισμού 2014.

3. Απαλλαγή μελών ΔΣ και ΕΣ από κάθε ευθύνη για την κλεισθείσα χρήση.

Σημείωση:

Για την ενημέρωση των μελών στην έδρα του ΚοιΣΠΕ στα Λέπιδα, έχει αναρτηθεί ο ισολογισμός-λογαριασμός αποτελεσμάτων χρήσης (1-1-13 έως 31-12-13) ο οποίος έχει δημοσιευθεί και στην Εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ".


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Δημοσιεύτηκε την 1 Απριλίου, 2013

Το ΔΣ του ΚοιΣΠΕ καλεί τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στις 9:30 π.μ. στην έδρα του ΚοιΣΠΕ στα Λέπιδα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στις 9:30 π.μ. στον ίδιο χώρο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ανάγνωση των εκθέσεων των πεπραγμένων του Δ.Σ και του Ε.Σ για τον Ισολογισμό-λογαριασμό αποτελεσμάτων χρήσης (1-1-12 έως 31-12-12) και τον προϋπολογισμό 2013.

2. Έγκριση Ισολογισμού-λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσης (1-1-12 έως 31-12-12), προϋπολογισμού 2013.

3. Απαλλαγή μελών Δ.Σ και Ε.Σ από κάθε ευθύνη για την κλεισθείσα χρήση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για την ενημέρωση των μελών στην έδρα του ΚοιΣΠΕ στα Λέπιδα, έχει αναρτηθεί ο ισολογισμός -λογαριασμός αποτελεσμάτων χρήσης (1-1-12 έως 31-12-12).


"Leros Active" εναλλακτικό ταξίδι στην όμορφη Λέρο.

Δημοσιεύτηκε την 1 Φεβρουαρίου, 2013

Το "Leros Active", είναι η νέα  δραστηριότητα του Κοινωνικού Συνεταιρισμού που στόχο έχει να αναδείξει την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και τη φυσική ομορφιά της Λέρου, λειτουργώντας επικουρικά στις ήδη υπάρχουσες τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού, ενισχύοντας έτσι και το κοινωνικό κέρδος. Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού δημιουργήθηκε κυρίως από την ανάγκη κάλυψης των αυξανώμενων αναγκών αλλά και των ξεχωριστών τυπικών προσόντων των εργαζομένων α' κατηγορίας, ενισχύοντας έτσι και το θεραπευτικό κέρδος του Συνεταιρισμού.

Το Γραφείο μας αναλαμβάνει να οργανώσει τις διακοπές σας προτείνοντας υπηρεσίες και δραστηριότητες όπως καταδύσεις, πεζοπορικές διαδρομές, ξεναγήσεις με θέμα την ιστορία, την αρχιτεκτονική, την ψυχιατρική, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές με σκάφος, διαμονή κ.α 

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ηλεκτρονική μας Διεύθυνση: www.lerosactive.com ή στο Facebook: Leros active TRAVEL@DISCOVER


Το μέλι "ΑΡΤΕΜΙΣ" στον Δήμο Aschheim της Γερμανίας.

Δημοσιεύτηκε την 20 Νοεμβρίου, 2012

Στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δήμων Λέρου και Aschheim και ύστερα από την πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του ΚοιΣΠΕ ομάδα πολιτών συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο της Βαυαρικής πόλης, ο Δήμος Αschheim της Γερμανίας προέβει σε παραγγελία ποσότητας μελιού ''ΑΡΤΕΜΙΣ" το οποίο θα προσφέρει ως δώρο την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι φίλοι μας από το Aschheim εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις και τo έργο που γίνεται στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό και δεσμεύτηκαν για συνεργασία τόσο για το μέλι όσο και για το τουριστικό γραφείο  "Leros Active". Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και ήδη το μέλι Λέρου "ΑΡΤΕΜΙΣ" ταξίδεψε στο Aschheim.


Επιτυχημένη η εκδήλωση για τα10 χρόνια παρουσίας του ΚοιΣΠΕ

Δημοσιεύτηκε την 20 Νοεμβρίου, 2012

   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11-11-2012, στο δημοτικό κινηματοθέατρο του Λακκιού, η εκδήλωση του ΚοιΣΠΕ Το ΨΥ Δωδεκανήσου για τα 10 χρόνια εναλλακτικής υγειούς επιχειρηματικότητας. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΚΚΕ. Ο συντονισμός της συζήτησης έγινε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Υγείας κ. Γιαννουλάτο Πέτρο και τον εκπρόσωπο του ΚοιΣΠΕ Δωδεκανήσου στην ΠΟ ΚοιΣΠΕ κ. Γκουτίδη Χρήστο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλλιας, ο Διοικητής του ΚΘΛ κ. Δημήτρης Καρανικόλας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος συμπατριωτών μας. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και με τις εισηγήσεις τους οι κύριοι Τιμόθεος Σμυρνιώτης πρ. στέλεχος της ΕΕ, ο κ. Δημήτρης Χατζαντώνης δρ. Οικονομολόγος και ο κ. Δημήτρης Ζιώμας Οικονομολόγος- ερευνητής του ΕΚΚΕ . Σημαντική στιγμή για την εκδήλωση αποτέλεσε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της γεωφυσικής έρευνας που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Ωκεανολογίας) στο βυθό της Λέρου, από τον καθηγητή κ. Γιώργο Παπαθεοδώρου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η νέα δράση του Συνεταιρισμού, το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού "Leros Active" που αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα.

Για εικόνες και συνεντεύξεις από την εκδήλωση μπορείτε να απευθυνθείτε στο web tv του www.aigaio-tv.gr και στο lerosnews.gr