κοισπε anakoinoseisΑνακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΜΨΥΧΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ

Δημοσιεύτηκε την 30 Ιανουαρίου, 2018

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός ΠΕ του Τομέα Ψυχικής Υγειας Δωδεκανήσου ως Μονάδα Ψυχικής Υγείας που παρέχει επαγγελματική αποκατάσταση και επανένταξη σε άτομα με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα, στο πλαίσιο ανάπτυξης της δραστηριότητας με αντικείμενο τη Μελισσοκομία και με απώτερο σκοπό την υποστήριξη και τη βελτίωση της αποδοτικότητας των εργαζομένων Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας κατά την εργασία, προτίθεται να προσλάβει έναν εμψυχωτή Επαγγελματία Μελισσοκόμο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 4ωρης απασχόλησης, για έξι (6) μήνες με δυνατότητα ανανέωσης.


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Προμήθεια σκαπτικού μηχανήματος 6,5hp

Δημοσιεύτηκε την 18 Ιανουαρίου, 2018

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός ΠΕ του Τομέα Ψυχικής Υγειας Δωδεκανήσου στο πλαίσιο απόφασης Α.Π.Β3α/Γ.Π.οικ..95028/15-12-2016 (ΑΔΑ:Ψ9ΜΠ465ΦΥΟ-8ΚΑ) του Υπουργείου Υγείας για επιχορήγηση των Κοινωνικών Συνεταιρισμών ΠΕ που αποτελούν Μονάδες Ψυχικής Υγείας, θα προβεί στην αγορά εξοπλισμού αγροτικών καλλιεργειών και συγκεκριμένα: Σκαπτικό μηχάνημα (μοτοτσάπα) με κινητήρα βενζίνης 6,5 hp


Σύνθεση νέου Διοικητικού & Εποπτικού Συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε την 27 Νοεμβρίου, 2017

Σας γνωστοποιούμε: 

Α) τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚοιΣΠΕ ΤοΨΥ Δωδεκανήσου όπως προέκυψε από τις εκλογές της 21ης Νοεμβρίου 2017 καθώς και από τη συγκρότησή του σε σώμα στις 24-11-17. 


Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Δημοσιεύτηκε την 25 Οκτωβρίου, 2017

Καλείστε στη Γενική Συνέλευση του Κοι.Σ.Π.Ε. Το.Ψ.Υ. Δωδεκανήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 7η Νοεμβρίου 2017 και ημέρα Τρίτη στις 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΚοιΣΠΕ στα Λέπιδα. 


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Δωρεάν Έλεγχος Μνήμης που διοργάνωσε ο ΚοιΣΠΕ Τομέα Ψυχικής Υγείας Δωδ/σου

Δημοσιεύτηκε την 22 Ιουνίου, 2017


ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ

Δημοσιεύτηκε την 23 Μαίου, 2017

Καθώς ο μέσος όρος ζωής αυξάνεται παγκοσμίως, εκφυλιστικές νόσοι, όπως οι άνοιες και ιδιαίτερα η άνοια τύπου Alzheimer διαγράφουν μία ανάλογη αυξητική πορεία. Η κοινωνία μας δεν αποτελεί εξαίρεση μπροστά στην έξαρση του φαινομένου, γεγονός που τοποθετεί τις προσπάθειες πρόληψης και θεραπείας όλων των μορφών άνοιας σε πρώτη προτεραιότητα. Η έγκαιρη διάγνωση και η πρόληψη της νόσου Alzheimer και των άλλων μορφών άνοιας είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της νόσου.


Περιήγηση στα κτίρια και την ιστορία του Ψυχιατρείου της Λέρου

Δημοσιεύτηκε την 25 Απριλίου, 2017

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός σε συνεργασία με τον Διευθυντή Ψυχίατρο κ. Γιάννη Λουκά διοργανώνουν περιήγηση στα κτίρια και την ιστορία του Ψυχιατρείου της Λέρου.


Πρόσκληση Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης

Δημοσιεύτηκε την 21 Μαρτίου, 2017

Καλείστε στη Γενική Συνέλευση του Κοι.Σ.Π.Ε. Το.Ψ.Υ. Δωδεκανήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 στις 09:30 π.μ. στην έδρα του ΚοιΣΠΕ στα Λέπιδα.